سنگر ولایت اردستان آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان شنبه 29 بهمن 1390برچسب:, :: 15:16 :: نويسنده : مصطفی
شنبه 29 بهمن 1390برچسب:, :: 14:58 :: نويسنده : مصطفی
جمعه 28 بهمن 1390برچسب:, :: 19:56 :: نويسنده : مصطفی
«یکى دیگر از ضعفهاى ما این است که ما به موازات علم، به موازات پیشرفتهاى علمى، پیشرفت اخلاقى و تزکیهى اخلاقى و نفسى پیدا نکردهایم؛ این عقبماندگى است ... در علم پیشرفت کردیم، در سیاست پیشرفت کردیم؛ باید در معنویت و در تزکیهى نفس هم پیشرفت میکردیم.»
جمعه 28 بهمن 1390برچسب:, :: 18:28 :: نويسنده : مصطفی
خبرگزاری فارس: در شرایطی که اوباما مدعی انزوای بینالمللی ایران شده است، یک نویسنده آمریکایی در انتقاد از وی اعلام کرد که بیانیه جنبش عدم تعهد در محکوم کردن تحریمهای ضدایرانی نشانه غلط بودن دیدگاه اوباماست و این اسرائیل و آمریکا هستند که در انزوای بینالمللی بهسر میبرند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه تحلیلی و ضدجنگ "وترنز تودی"، "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده است که زمانی جهان دارای موضعی اختلافی در قبال ایران بود ولی در حال حاضر جهان یکی شده و این ایران است که منزوی شده است. سوالی که در این بین مطرح می شود این است که کدام کشورها در انزوا به سر می برند؟ ایران و یا آمریکا و رژیم صهیونیستی؟! "جاشوا بلکنی" یکی از نویسندگان پایگاه تحلیلی "وترنز تودی" در قالب مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی به بیان دیدگاه های خود درباره سخنرانی سالانه اوباما و موضع واشنگتن در قبال برنامه هسته ای ایران پرداخته است که به شرح زیر است؛ * بیانیه جنبش عدم تعهد نشان دهنده اشتباه بودن بیانیه اوباما درباره اتحاد جهان علیه ایران است جاشوا با اشاره به اینکه سخنرانی سالانه اوباما کاملا نزدیک بینانه و فاقد قدرت آینده نگری بود و اینکه اوباما در این سخنرانی از یکی شدن موضع تمام کشورهای جهانی علیه ایران صحبت کرد، گفت: حقیقت این است که جنبش عدم تعهد که شامل 120 کشور می شود با صدور بیانیه ای استقلال ایران را تائید و خصومت و خشم خود را در قبال تعدی گری های آمریکا به استقلال ایران ابراز کرده است. بنابراین بیانیه جنبش عدم تعهد نشان دهنده اشتباه بودن بیانیه اوباما درباره اتحاد جهان در قبال ایران است. جاشو ادامه داد: اوباما در سخنرانی خود گفت که جهان در مقابله با ایران متحد است اما این بیانیه او به وضوح اشتباه و غلط است؛ آیا ونزوئلا، چین و جنبش عدم تعهد با 120 کشور عضو عیله ایران هستند؟ جمعه 28 بهمن 1390برچسب:, :: 17:58 :: نويسنده : مصطفی
جمعه 28 بهمن 1390برچسب:, :: 17:54 :: نويسنده : مصطفی
نماینده مردم تهران ردصلاحیت شهابالدین صدر نائب رئیس مجلس را برای شرکت در انتخابات آینده تائید کرد. پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:, :: 11:53 :: نويسنده : مصطفی
گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان و خانواده صبح دوشنبه 2 اردیبهشت ماه با حضور در همايش 5 هزار نفري بانوي بصير رییس جمهور را دیدار کردند. این مراسم با حضور رييس جمهور و همسر ایشان، مشاور رییس جمهور در امور زنان و خانواده، زنان عضو مجلس شورای اسلامی، زنان مدیر و فعالان کشوری و 5 هزار بانوی ایرانی در سالن وزارت كشور برگزار شد. زنان برگزيده كشور در بخش هاي حوزوي، کارآفريني، نويسندگي، شعر، زنان شاغل، زنان نخبه، زنان خانه دار نمونه و ايثارگر انتخاب و مورد تجليل قرار گرفتند. مریم مجتهدزاده، مشاور رییس جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده در همایش بانوی بصیر گفت: بروز تحولات اخیر در منطقه و نقش موثر زنان مسلمان در این خیزش، که بیش از هر عامل دیگری اذهان عمومی را بخود جلب نموده، گویای نقش آفرینی این راویان هویت اسلامی در رفع بی عدالتی سلطه جهانی به شمار می رود. وی با اشاره به فعالیت های مرکز امور زنان و خانواده در راستای ارتقاء جایگاه زنان و تعالی بنیان خانواده، اظهار داشت: اصل عدم گسست مسائل زنان از منافع پر ارزش خانواده رسالتی بود که در دولت نهم بر عهده مرکز امور زنان و خانواده گذاشته شد و در دولت دهم همچنان در تقویت و پیگیری آن کوشاییم. پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:, :: 11:46 :: نويسنده : مصطفی
14 فوریه روز مشهوری است؛ نه در خاورمیانه، که در کل دنیا. روز عشق و دلدادگی، هدیههای سرخرنگ و عشقهای آتشین… از آن رسمهای دهانپُرکن زیبا که لائیکهای وطنی دنبال جانشینی به نام «سپندارمذگان» برایش میگردند تا همچنان عشق و دوستی را فارغ از هر چارچوب و مسئولیتی مقدس جلوه دهند. اما نقد من به این رسم نیست که بخواهم تخطئهاش کنم یا نسخهی اسلامیاش را پیشنهاد کنم، که عشق و دوستی کجا و تشکیل ارکان مقدسی به نام خانواده بر پایهی احترام و دوستی و محبت کجا! پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:, :: 11:44 :: نويسنده : مصطفی
در دهه اخیر ماهیت تهدیدات در دنیا متاثر از تکنولوژی های جدید با تغییرات بنیادین مواجه شد. فضای سایبر شاخص تاثیرگذاری تکنولوژی بر ماهیت تهدیدات است. با شکل گیری فضای سایبر و رشد سریع آن مفاهیم عرصه زندگی نیز به سمت تغییر ماهوی گام برداشت. همه چیز از هویت ، فرهنگ ، حکمرانی ، روابط و تعاملات خصوصی و گروهی در حال تغییر است و انسان در حال تبدیل به انسان سایبری شده با تعاملات و مدل زندگی خاص خود است. فضای سایبر به علت ماهیت و کارکرد خود فضایی تهدیدزایی را خلق نموده که باعث چالش امنیت در سطوح مختلف شده که نیاز به برنامه دفاع را حیاتی نموده است. اما حوزه دفاع سایبری چه سطوحی را در بر خواهد گرفت. پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:, :: 11:36 :: نويسنده : مصطفی
مشاور سياسي فرمانده کل سپاه گفت: دشمن درصدد طراحي سناريوي فتنه سال 92 و انتخابات رياست جمهوري است.
سردار يدالله جواني: امروز دشمن با مقدمه چيني و برنامههاي از پيش تعيين شده در انتخابات مجلس، در حقيقت سعي در طراحي سناريوي فتنه بهار سال 92 و انتخابات رياست جمهوري را دارد.
وي افزود: دشمن در حقيقت با تغيير در ساختار و رفتار كشور و با استفاده از روشهاي مختلف، براندازي نظام را دنبال می کند. مشاور سياسي فرمانده کل سپاه بيان داشت: در خصوص اقدامات و جنگ نرم دشمن بايد مردم با هوشياري، آگاهي و بصيرت كامل اهداف شوم دشمن را خنثي كنند.
جواني، عظمت ايران را در وجود ولايت فقيه دانست و ادامه داد: تنها راه حفظ نظام مقدس جمهوري اسلامي پشتيباني و عمل كردن به فرمايشات مقام معظم رهبري است.
وي گفت: نتيجه بيداري مسلمانان جهان، فروريختن حكومت هاي استبداد و جايگزيني نظام هاي مردم گرا و اسلام گرا در نظام سلطه است.
مشاور سياسي فرمانده کل سپاه با اشاره به انتخاب اسفندماه جاري خاطرنشان كرد: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، مردم با حضور شكوهمندانه و آگاهانه همچون راهپيمايي 22 بهمن و ساير عرصهها، توطئههاي دشمن را خنثي خواهند كرد.
یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 21:31 :: نويسنده : مصطفی
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام سيدحاجي محمد موحد، پس از 20 سال نمايندگي مجلس جمهوري اسلامي توسط شوراي نگهبان رد صلاحيت شد.
در حالي سيدحاجي محمد موحد از سوي هيئت نظارت استان كهگيلويه و بويراحمد و هيئت نظارت مركزي شوراي نگهبان رد صلاحيت شد كه عضو كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي است و سابقه پنج دوره نمايندگي را نيز در كارنامه خود دارد. نماينده فعلي بهبهان در مجلس هشتم كه قبل از آن نيز سابقه چهار دوره نمايندگي در استان كهگيلويه و بويراحمد را دارد، بر اساس تبصره يك ماده 28 قانون انتخابات با عنوان عدم التزام عملي به دين اسلام و وفاداري به قانون اساسي رد صلاحيت شده است. سيدحاجي محمد موحد در اوايل انقلاب دادستان خوزستان و در برههاي از زمان دادستان استان فارس و كهگيلويه و بويراحمد بوده است. در سفر استاني دولت نهم كه در آن ايام موحد نماينده شهرستان كهگيلويه و بويراحمد بود، در سخنراني احمدي نژاد در شهر دهدشت ،قرار بود فرماندار و امام جمعه اين شهر قبل از رياست جمهوري سخنراني كنند كه پس از اتمام سخنراني اين دو نفر با وجودي كه شرايط براي سخنراني نماينده وقت كهگيلويه و بويراحمد مهيا نبود، وي اصرار كرد كه بايد گزارش عملكرد 16 ساله خود را به مردم ارائه دهد. به هر صورتي كه بود، سيدحاجي محمد موحد پشت تريبون قرار گرفت و گزارش عملكرد خود را به مردم و رياست جمهوري ارائه داد. در آن زمان شاهد بوديم وقتي كه سيدحاجي محمد موحد بند بند گزارش عملكرد خود را ميخواند، مردم حوزه انتخابيه كهگيلويه و بويراحمد شعار ميدادند، «دروغ است» و با اين شعار خواستار قطع سخنراني موحد شدند اما موحد به حرف مردم گوش نداد و اين امر منجر به پرتاب لنگه كفش به سمت وي شد و اين كار به درگيري مختصري انجاميد. بنا بر اين گزارش، پس از اين ماجرا سيدحاجي محمد موحد رسماً اعلام كرد ديگر از شهرستان كهگيليويه و بويراحمد كانديدا نخواهد شد. در انتخابات مجلس هشتم، از چند حوزه انتخابيه خوزستان از نماينده كهگيلويه و بويراحمد در خواست كردند كه از حوزه انتخابيه آنها يعني خوزستان ثبت نام كند و درنهايت سيدحاجي محمد موحد به اين نتيجه رسيد كه فضا براي كانديداتوري در شهرستان بهبهان مهياتر است. در انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي، خود من (خبرنگار «خبرگزاري دانشجو») عضو هيئت بازرسي وزارت كشور در حوزه انتخابه بهبهان بودم. در تبليغات هفته آخر انتخابات كه به صورت علني برگزار شد، در يك جلسه سخنراني موحد در جمع طرفدارانش اعلام كرد كه اگر فقط زنم به من راي بدهد، به طور قاطع ميگويم نماينده شهرستان بهبهان خواهم شد.
در شب آخر انتخابات دكتر وليالله شجاعپوريان، نماينده آن زمان بهبهان در مجلس هفتم كه توسط شوراي نگهبان به دليل عدم التزام به دين اسلام و وفاداري به قانون اساسي رد صلاحيت شده بود، طي مجوزي كه از فرمانداري شهرستان بهبهان اخذ كرد، در جمع هوادارانش كه صدها نفر بودند عليه شوراي نگهبان، علما، رياست جمهوري و موحد سخنراني كرد و شد آن چه نبايد ميشد. درگيري شديدي در حوزه انتخابيه بهبهان و در چند روستا بويژه بخش مركزي بهبهان بين طرفداران اين دو نفر درگرفت. پس از پايان سخنراني شجاع پوريان، عده اي از حاميان نمايندگان اصلاح طلب بهبهان به سمت ستاد مركزي انتخابات سيدحاجي محمد موحد حمله كردند. در روز راي گيري سال 86، در يكي از حوزههاي انتخابيه بهبهان به عنوان بازرس حضور داشتم كه آن حوزه انتخابيه در روستايي بود كه طبق آمار بيش از 800 نفر حق راي نداشتند، در اين حوزه انتخابيه در پايان شب 1300 راي از صندوق بيرون آمد و ما شاهد بوديم كه از شهرستان هاي همجوار بويژه كهگيلويه و بويراحمد طرفداران موحد با شناسنامه صادر شده از كهگيلوه و بويراحمد در حوزه انتخابيه بهبهان به طور فعال در راي گيري شركت كرده اند. نكته جالب توجه اين بود كه شناسنامههايي را ميديدم كه براي اولين بار بود كه مهر راي گيري در آن زده مي شد و اكثر صاحبان اين شناسنامهها نيز سني بالاي 30 سال داشتند و يا شاهد بوديم كه شناسنامههاي المثني در شهرستان بهبهان به چند هزار جلد رسيده بود. هر چند كه اين شناسنامهها توسط اداره ثبت احوال شهرستان كهگيلويه و بويراحمد صادر شده بود و رسمي بود اما شايعات بسياري پيرامون چاپ شناسنامه در كهگيلويه و بويراحمد به نفع طرفداران موحد شنيده ميشد. در پايان راي گيري من (گزارشگر «خبرگزاري دانشجو») و عدهاي از بازرسان وزارت كشور در حوزه انتخابيه بهبهان، برگههاي فرم تاييد صحت انتخابات را امضا نكرديم. در نهايت هيئت بازرسي بهبهان انتخابات اين شهرستان را تاييد نكرد و حوزه انتخاباتي بهبهان، آخرين حوزه انتخاباتي بود كه شوراي نگهبان مركزي آن را تاييد كرد و آخرين نمايندهاي كه در مجلس شوراي اسلامي دوره هشتم، اعتبارنامه مجلس را دريافت كرد، سيدحاجي محمد موحد بود. در آبان ماه سال جاري، نماينده فعلي بهبهان طي مصاحبهاي كه با «خبرگزاري فارس» انجام داد، عنوان كرد كه خاوري در اختلاس 3 هزار ميلياردي هيچ نقشي نداشته است. پس از اين مصاحبه و انتشار آن در فضاي مجازي، شاهد بوديم كه در استان خوزستان و بويژه شهرستان بهبهان تحليلهاي توسط فعالين سياسي صورت گرفت كه در آن عنوان ميشد كه سيدحاجي محمد موحد در اختلاس 3 هزار ميلياردي نقش داشته است. جالب توجه اينجاست كه به صورت گسترده پيامكي در سطح شهرستان بهبهان با اين عنوان كه «موحد به جهت دست داشتن در اختلاس به دادگاه فراخوانده شده است» منتشر شد. پس از اين ماجراها از طريق يك منبع آگاه مطلع شدهايم كه شوراي نگهبان به موحد اعلام كرده كه در اين دوره انتخابات شركت نكند؛ زيرا رد صلاحيت خواهد شد. جالب توجه اينجاست كه پرونده تخلفات موحد در مورد شناسنامه جعلي هنوز در دست بررسي است. شخص سيدحاجي محمد موحد در جلساتي كه پس از اين ماجرا، در حوزه انتخابيه بهبهان شركت ميكرد، مي گفت كه نه تنها در بهبهان بلكه در هيچ حوزه انتخابيه ديگري كانديدا نخواهد شد. زماني كه مردم بهبهان از او سوال ميكردند كه علت عدم كانديداتوري وي چيست، مي گفت: به خاطر مشكلات روحي، عصبي و مشكلات شخصي كه در اين دوره به آن دچار شدهام، قصد كانديداتوري در انتخابات را ندارم. اما بر طبق گفته هاي خودش، با اصرار زياد فعالان سياسي و مردم كهگيلويه و بويراحمد دعوت موكلان سابقش را در اين استان لبيك گفت و در آخرين روز زمان ثبت نام با حضور در ستاد انتخابات وزارت كشور، اسم خود را به عنوان كانديدا در شهرستان كهگيلويه و بويراحمد ثبت كرد.
در مرحله اول صلاحيتها سيدحاجي محمد موحد توسط هيئت اجرايي تاييد شد، ولي در مرحله دوم و سوم كه هيئت نظارت كهگيلويه و بويراحمد و هيئت نظارت شوراي نگهبان مركزي صلاحيتها را بررسي ميكردند، طبق همان اعلام قبلي، يعني طبق تبصره يك ماده 28 با عنوان عدم التزام به دين اسلام و وفاداري به قانون اساسي، رد صلاحيت شد. در روزهاي گذشته نيز شاهد پخش شبنامههايي عليه سيدحاجي محمد موحد در كهگيلويه و بويراحمد بوديم كه وي در مصاحبهاي كه با خبرگزاريهاي مختلف داشت عنوان كرد: اين شب نامهها توسط حجت الاسلام و المسلمين بزرگواري، نماينده فعلي كهگيلويه و بويراحمد پخش شده است. هر چند كه بزرگواري در جواب موحد اعلام كرد كه طرفداران من اخلاقمدار و ولايت مدار هستند، اما سيدحاجي محمد موحد هنوز اصرار دارد كه اين شبنامهها توسط بزرگواري پخش شده است. در هر صورت پرونده موحد پس از 20 سال نمايندگي توسط شوراي نگهبان بسته شد
یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 20:59 :: نويسنده : مصطفی
وزیر دفاع آلمان به اسرائیل در مورد حمله به ایران و عواقب و پيامدهاي سياسي آن هشدار داد و احتمال موفقیت حمله نظامي را بسیار بعید دانست.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تي وي، توماس دومزیر، وزیر دفاع آلمان به اسرائیل در مورد حمله به ایران هشدار داد و تاکید کرده که این حمله پیامدهای واضح سیاسی خواهد داشت و احتمال موفقیت آن بسیار بعید است.
وزير دفاع آلمان كه با روزنامه «فرانکفورتر آلگماینه» گفتوگو مي كرد، با اشاره به تهديدات نظامي اسرائيل و خطر بمباران احتمالی تاسیسات اتمی ایران نسبت به تاثیر این تدابیر اظهار ترديد كرد. گفته مي شود، علاوه بر اين یورگن تریتین، رئیس فراکسیون حزب سبزها در پارلمان آلمان نیز در گفتوگو با روزنامه مذكور، توصیه کرده است که اسرائیل از چنین حملهای بپرهیزد. اظهارنظر این دو مقام آلمانی در مورد حمله نظامی احتمالی اسرائیل به ایران در حالی صورت میگیرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در روز دوشنبه به اعضای کابینه و ژنرالهای ارتش این کشور دستور داد كه بیش از این درباره حمله به ایران پرگویی نکنند. پیش از این هم باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «ان.بی.سی» در روز یکشنبه ۵ فوریه گفته بود که طبق ارزیابی او اسرائیل هنوز برای حمله به ایران تصمیم نگرفته است. لازم به ذكر است، مقامات آمريكايي و اسرائيلي طي ماه هاي اخير از روش هاي مختلفي همچون ترور، تهديد و تحريم براي ايجاد مانع بر سر راه دست يابي كشورمان به فناوري هسته اي استفاده كرده و ايران را به تلاش براي دست يابي به سلاح اتمي متهم كرده اند؛ اما جمهوري اسلامي ايران همچنان تاكيد نموده است كه منافع صلحآميزي را دنبال مي كند و از حق مسلم خود كوتاه نخواهد آمد یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 20:23 :: نويسنده : مصطفی
بازتاب راهپیمایی 22 بهمن در مطبوعات اماراتابوظبی– راهپیمایی با شكوه روز 22 بهمن ماه ملت ایران، مصادف با سی و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بازتاب گسترده ای در مطبوعات پر تیراژ امارات عربی متحده داشت.روزنامه های پر تیراز عربی بویژه الاتحاد، الخلیج، البیان و امارات الیوم، سخنان قاطعانه دكتر احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران را در میدان آزادی محل اجتماع این حضور گسترده، بازتاب دادند. عناوین نخست و برجسته مطبوعات امارات به این مطلب اختصاص یافت كه احمدی نژاد رییس جمهوری ایران اعلام كرد: طی روزهای آتی چند دستاورد مهم هسته ای رونمایی می شود. این روزنامه ها با انتشار تصاویری از شكوه مراسم برگزاری راهپیمایی مردمی ایران اسلامی به جزئیات سخنرانی رییس جمهوری ایران پرداخته و نوشتند: احمدی نزاد تاكید كرد كه ملت ایران هرگز تسلیم فشارهای غربی و تهدیدهای نظامی آمریكا و اسراییل نخواهد شد. روزنامه 'الخلیج' ، 'البیان' و 'امارات الیوم' نیز نوشتند: احمدی نژاد در سخنرانی خود بار دیگر واقعه 'هولوكاست' را زیر سوال برد و گفت: آمریكا و غرب افسانه ای به نام هولوكاست را ساختند تا بوسیله آن اسراییل را ایجاد و بدین ترتیب بر جهان حكمرانی كنند. این روزنامه ها همچنین به حضور 'اسماعیل هنیه' در جایگاه سخنرانی رییس جمهوری اسلامی ایران پرداخته و سخنان وی در خطاب به جمعیت حاضر را مبنی بر اینكه ' حماس هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت ' را با تیتر بزرگ برجسته كردند. برخی مطبوعات امارات همچنین در این گزارش تصاویری از ماكت هواپیمای جاسوسی آمریكا ( پهپاد ) كه در ماه دسامبر ایران آن را بر زمین نشاند و در مقابل جایگاه سخنرانی رییس جمهوری قرار داشت را منتشر كردند. یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 17:14 :: نويسنده : مصطفی
33 سال در تاریخ زمان زیادی نیست. شعار حضرت امام(ره) که ما آن را به اسم مردمسالاری اسلامی متبلور کرده ایم، در روندی که ما با دنیا طی کردیم جایگاه خود را پیدا کرده است/ امروز جبهه مقاومت و جبهه انقلاب در حال پیش رفتن هستند و هر روز موفق تر از قبل خواهند بود.
تا قبل از پیروزی انقلاب معنویت در دنیا از بین رفته بود اما انقلاب اسلامی توانست شعار مدرس معلم حضرت امام را که می گفت:«سیاست ما عین دیانت ما دیانت ما عین سیاست ماست»، در عمل پیاده کند و معنویت را به دنیا بازگرداند. حسین شیخ الاسلام دیپلمات ارشد کشورمان با اشاره به تاثیرات بین المللی انقلاب، موج بیداری اسلامی در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی آن را نیز مورد اشاره قرار می دهد و می گوید: «بعد از این 33 سال همه مردم شاهد هستند که آرمان استقلال طلبانه حضرت امام(ره)، در چندین کشور تحقق پیدا کرده است». دبیرکل دبیرخانه حمایت از انتفاضه فلسطین یکی از مخاطرات انقلاب را ساختار ظالمانه بین المللی می داند که به گفته او برای استمرار قدرتهای زورگو ساخته شده است. شیخ الاسلام معتقد است که جمهوری اسلامی باید برای بر هم زدن این ساختار تلاش کند.
مشروح گفت و گوی تبیان با حسین شیخ الاسلام را در زیر می خوانید: -بعد از گذشت 33 سال از پیروزی انقلاب فکر می کنید آرمان حضرت امام برای صدور انقلاب تا چه اندازه تحقق یافته است؟ بعد از این 33 سال همه مردم شاهد هستند که آرمان استقلال طلبانه حضرت امام(ره)، ایستادگی ایشان در مقابل قدرت های بزرگ و اینکه مردم خودشان باید سرنوشت خودشان را بنویسند و کشورشان را بر اساس اهداف ملی و خواست و آرمانهای خود اداره کنند، در چندین کشور تحقق پیدا کرده است که مهمترین این کشورها مصر است. وقتی حضرت امام(ره) در سال 58 آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس اعلام کردند ما انتظار داشتیم همه کشورها از این موضوع استقبال کنند، از اولین کشورهایی که این موضوع را دنبال کردند، ملت مصر بودند که ملتی مسلمان، با تمدن و تاریخی است و به موضوع فلسطین توجه دارد. -بنابراین معتقدید مصری ها اولین ملتی بودند که پیام حضرت امام(ره) را دریافت کردند؟ وقتی مردم مصر در سال 59 خواستند برای این موضوع تظاهراتی کنند، با مخالفت دولت این کشور مواجه شدند. امام هم در سخنرانی خود دولت این کشور را -که در آن زمان به خاطر قرارداد کمپ دیوید رابطه سیاسی با ایران نداشت- به خاطر جلوگیری از راهپیمایی مردم احمق! خطاب کردند و بنابراین امام(ره) پیامشان را آن زمان داده بودند و این پیام بر دل مردم نشسته بود و می خواست جوانه بزند که دولت مصر مثل سنگی خود را به دانه ظریفی که می خواست به پا شود، تحمیل کرد اما کم کم از اطراف سنگ خشنی که امریکایی ها مثل وحشی ها روی آن پا گذاشته بودند و می خواستند جوانه زده شده را له کنند، این جوانه رشد کرد، آن سنگ را له کرد و انشاء الله رشد خواهد کرد و به درخت تنومندی تبدیل خواهد شد. پس پیام امام خمینی به ملت مصر آن زمان به آنها رسیده و حالا به نتیجه رسیده است و رو به رشد است.
33 سال در تاریخ زمان زیادی نیست. شعار حضرت امام(ره) که ما آن را به اسم مردمسالاری اسلامی متبلور کرده ایم، در روندی که ما با دنیا طی کردیم جایگاه خود را پیدا کرده است. -اثرات انقلاب ایران در عرصه بین المللی را در آن دوران چطور ارزیابی می کنید؟ تا قبل از پیروزی انقلاب معنویت در دنیا از بین رفته بود و پایمال شده بود به دو دلیل؛ یکی به خاطر اشتباهاتی که کشیش ها در قرون وسطا کرده بودند و یکی به خاطر ایدئولوژی مارکسیستی که راه افتاده بود و وجود خدا و معنویت را نفی می کرد و فقط برای هرچه دیدنی بود ارزش قائل بود. غربی ها هم با سوار شدن به این امواج حرکت می کردند و اگر در نهایت می خواستند دین را بپذیرند می گفتند دین یک مساله شخصی و سیاست یک مساله اجتماعی است.
-انقلاب ایران چطور توانست دین را در عرصه اجتماع تئوریزه کند؟
کار بزرگی که ما در انقلاب خودمان انجام دادیم این بود که نشان دادیم شعاری که مدرس معلم حضرت امام داده بود و می گفت:«سیاست ما عین دیانت ما دیانت ما عین سیاست ماست» در صحنه عمل چطور پیاده می شود. ما در قانون اساسی در واقع ماده و معنا، دین و سیاست و دنیا و آخرت را به هم تنیدیم. یعنی شما با همان نیتی که رای می دهید با همان نیت هم پای صندوق رای حاضر می شوید و رای می دهید. البته خیلی عناصر مترقی دیگری در در قانون اساسی است که نیاز به بحث دارد. غرب و همه جای دنیا فهمیده اند که یک ماده و یک معنا وجود دارد، نمی توانند بگویند معنا، معنویت و روح نیست اما نمی دانند چطور اینها را به هم ارتباط دهند. این کار در انقلاب اسلامی صورت گرفته است. البته ما از جنبه های عالی معنوی و فلسفی این موضوع صحبت نمی کنیم و تنها بحث از جنبه های اجرایی و روزمره آن است. امروز برای آدم ها ماده و معنا جدا نیست و پاسخی برای آن یافته اند و این در میدان تحریر مصر تبلور یافته است. البته این منطقه به دو جبهه تبدیل شده است؛ یکی جبهه مردم و مقاومت و یک جبهه شیطان بزرگ آمریکا و شیطان کوچکتر اسراییل و مستبدین و دیکتاتورهای عرب که برای ماندن به شیطان تکیه می کنند. این دو جبهه با هم درگیرند و این درگیری را می توان در جنگ 33 روزه، 22 روزه و تحریم ها می توان دید، در واقع انواع درگیری مختلف است ولی جبهه هایش فرق نمی کند. امروز جبهه مقاومت و جبهه انقلاب در حال پیش رفتن هستند و هر روز موفق تر از قبل خواهند بود. -اگر بخواهیم نگاه آسیب شناسانه ای به این موضوع داشته باشیم، به نظر شما چه ابعادی از انقلاب در عرصه بین الملل وجود دارد که امروز باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد؟ ساختار بین المللی ساختار ظالمانه ای است، ساختاری است که استکبار برای استقرار زورگویی و سلطه خود ساخته است. چرا و به چه ضمانتی باید عده ای حق وتو داشته باشند؟ اینها آمدند گفتند صلح مهم است، نگفتند عدالت مهم است. البته صلحی هم وجود ندارد. این قانون جنگل است که چون کشوری می خواهد از بمب اتم استفاده کند ما آنچه می خواهد را روز میز به او تقدیم کنیم و نگذاریم از بمب اتم استفاده کند که جنگ شود. این اصالت بخشیدن به زورگویی است نه اصالت بخشید به صلح و تنها نام آن صلح گذاشته شده است. اولین خطری که وجود دارد ساختار ظالمانه بین المللی است که برای استمرار قدرتهای زورگو، طاغوتی و شیطانی ساخته شده و این ساختار را باید به هم زد که ما هم در تلاش برای انجام این کار هستیم. پيوندها
تبادل لینک هوشمند |
|||
|